DINNER
JACK'S TO SHARE
zeeuwse oesters (4stuks) – citroen 16
foie gras – kramiek – chutney van appel – gel van muscat 18
pata negra “bellota” 28
artisjok – bleu-cheese dressing 16
sardienen ‘don reinaldo’ – limoen – grof zout – zuurdesembrood 22
gefrituurde mini octopus – huisgemaakte tartaarsaus 18
pan con tomate – stracciatella di bufala – kaviaar van aubergine 16
crunchy sushi-roll met krab surimi – wasabi mayo – gel van soja-saus 18
charcuterie plank – coppa belgasconne – secreto °7 – pastrami – huisgemaakte pickels 12
warme camembert – gel van kweepeer 16
gelakte iberico-ribbetjes – chinese kool – wortel – rode ui – koriander – rode chili 15
pizza blanche – truffel – rucola/mosterdsla – parmezaan 12
L'EGOISTE
rundstartaar à jack – pommes pont neuf 26
ceasar salade met gegrilde kip – gefruite kappers – gepocheerd ei – croutons 23
salade met asperges – spinazie – radijs – mousseline – cranberries 24
linguini vongolé – groene kruiden – look 25
rigatone met ragout van kalf – gegrilde bimi – parmezaan 23
pappardelle carbonnara met panchetta – parmezaan – bieslook 22
reeburger met chevreuil saus – confit d’onion – pas de rouge – pommes pont neuf 26
MENU TO SHARE - 2 personen - 55 pp
pizza blanche
gelakte iberico-ribbetjes
gefrituurde mini octopus
linguini vongolé
of
rundstartaar à jack
wafel
of
stoute chocoladetaart
DESSERT
panna cotta van vanille - gemarineerde rabarber - speculoos crumble - piment d'espelette 10
wafel - vanilleroom met limoen 12
coupe vanilla of mokka - dulce de leche - geroosterde amandelen 12
espuma van crème catalana - kruigige peer - pecannoten 12
stoute chocoladetaart - amarena kers - roomkaas crème 12